• 1404/09/09
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده

از خود، خانواده و جامعه خود در برابر آنفلوآنزای فصلی محافظت کنیم

چه کنیم تا خطر ابتلا به آنفلوانزا را کم کنیم؟

  1. دست های خود را به طور مرتب و مکرر با آب و صابون بشوییم.
  2. از افرادی که احتمالا به این بیماری مبتلا هستند دوری کنیم.
  3. دست خود را به چشم، بینی و دهان خود نزنیم.
  4. اگر آب و صابون برای شستشوی دست نداریم، دست های خود را با ژل های ضد عفونی آغشته کنیم.
  5. سطوح آلوده را مرتب ضد عفونی کنیم.
  6. از وسائل شخصی افراد مبتلا مانند: بشقاب، قاشق، لیوان و .... استفاده نکنیم.
  7. فاصله  با افراد مشکوک به آنفلوآنزا حداقل یک متر  باشد.

اگر به آنفلوآنزای فصلی مبتلا شدیم چه کنیم:

استراحت کافی در منزل و نوشیدن هر چه بیشتر مایعات گرم مثل، سوپ و آش و همچنین بهره گیری از بخور آب داغ برای رفع برخی علائم بیماری بسیار کمک می کند.

باید ها و نباید های خوراکی در هنگام ابتلا به آنفلوآنزا

تب، عرق کردن و کاهش اشتها از علائم شایع آنفلوآنزا است که در نتیجه بدن دچار کم آبی می شود و مهمترین نوشیدنی برای جبران آب بدن، همان آب است.

نوشیدنی های طعم دار مثل: چای زنجبیل، دمنوش گیاهی با عسل،  چای و عسل و لیمو و همچنین آبمیوه های طبیعی بدون شکر

بهترین خوراکی ها هنگام آنفلوآنزا غذا های سبک، مغزی و تقویت کننده سیستم ایمنی مانند: آبگوشت، سوپ مرغ، سبزیجات، منابع ویتامین C  مثل فلفل دلمه ای، پرتقال، لیمو و کیوی و همچنین سوپ مرغ و ماست پروبیوتیک که کمک به سلامت روده و ایمنی دارد.

اگر به آنفلوآنزا مبتلا شدید، در خانه بمانید و استراحت کنید تا هم زودتر بهبود یابید و هم خطر انتشار بیماری کاهش یابد.

 

از خود، خانواده و جامعه خود در برابر آنفلوآنزای فصلی محافظت کنیم

 

تدوین: روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) آباده

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 139326
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید