وظایف واحد تغذیه:
اجرای استانداردها و موازین بهداشتی ، کیفی و کمی
ارائه غذای سالم و بهداشتی با کیفیت بالا که تامین کننده ی کالری ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها، ماکرو و میکرو نوترینت های مصرف کنندگان باشد
اهم فعالیت ها:
- نظارت بر فرآیند طبخ و توزیع غذا
- کنترل بهداشتی گلوگاه های فرآیند طبخ و توزیع غذا
- کنترل کیفیت و سلامت مواد اولیه ورودی و نظارت بر نگهداری مواد غذایی در سردخانه ها و انبارها .
- نظارت، بازرسی و اصلاح روش های آماده سازی ، فرمولاسیون ، فرآوری و پخت غذا.
- کنترل آمار توزیع غذا و نظارت بر اتوماسیون تغذیه.
- رسیدگی به شکایات و انتقادات دانشجویان در خصوص کیفیت و کمیت غذا و نحوه ارایه خدمات