وظایف واحد تغذیه:

اجرای استانداردها و موازین بهداشتی ، کیفی و کمی

ارائه غذای سالم و بهداشتی  با کیفیت بالا که تامین کننده ی کالری ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها، ماکرو و میکرو نوترینت های مصرف کنندگان باشد

اهم فعالیت ها:

  • نظارت بر فرآیند طبخ و توزیع غذا
  • کنترل بهداشتی گلوگاه های فرآیند طبخ و توزیع غذا
  • کنترل کیفیت و سلامت مواد اولیه ورودی و نظارت بر نگهداری مواد غذایی در سردخانه ها و انبارها .
  • نظارت، بازرسی و اصلاح روش های آماده سازی ، فرمولاسیون ، فرآوری و پخت غذا.
  • کنترل آمار توزیع غذا و نظارت بر اتوماسیون تغذیه.
  • رسیدگی به شکایات و انتقادات دانشجویان در خصوص کیفیت و کمیت غذا و نحوه ارایه خدمات