با تلاش های مسئولین محترم شهرستان و همکاری مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس ،دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س)، از ابتدای مهرماه ۱۳۹۰ ، با پذیرش ۲۵ نفر دانشجو(دختر و پسر) در رشته کارشناسی پیوسته پرستاری در شهرستان آباده شروع به فعالیت و در سال 1402 اولین دوره از دانشجویان را در رشته کارشناسی پیوسته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی جذب نموده است. اولین دوره از دانشجویان این دانشکده در تیر ماه ۱۳۹۴ در مقطع کارشناسی پرستاری فارغ التحصیل شدند.

لازم به ذکر است این دانشکده در فعالیت های فرهنگی وزارت بهداشت ، فعالیت مستمر و پویا داشته و همچنین در بین دانشکده های اقماری از رتبه بالا و قابل قبولی برخوردار است.

امکانات دانشکده :

• حضور اساتید مجرب در گروه پرستاری و گروه های پایه و عمومی شامل ۵ عضو هیأت علمی تمام وقت و ۲عضو غیرهیأت علمی و ۲۰ مدرس حق التدریس
  • کلاس های درس مجهز به تجهیزات الکترونیکی از جمله ویدئو پروژکتور، اینترنت و ...
  • کتابخانه با مجموع ۳۸۵۴ کتاب فارسی و ۱۳۸ کتاب غیرفارسی تخصصی و غیرتخصصی
  • واحد فناوری اطلاعات ، اینترنت پر سرعت و بی سیم جهت استفاده رایگان دانشجویان
  • آزمایشگاه های تخصصی آناتومی، فیزیولوژی، انگل شناسی و میکروبیولوژی
  • سالن اجتماعات
  • بیمارستان ۲۱۰ تختخوابی امام خمینی(ره) شامل بخش های عمومی ، ویژه و درمانگاه های بهداشتی و تخصصی فعال در سطح شهر