• 1404/10/06
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای پویش همکار سالم در دانشکده پرستاری آباده

با هدف پایش سلامت کارکنان، پویش همکار سالم در دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) شهرستان آباده، رئیس این دانشکده هدف از اجرای این پویش را، پایش مستمر سلامت کارکنان دانشکده ذکر کرد و گفت: در این پویش آزمایش های سلامت کارکنان به منظور خطر سنجی سکته های قلبی و مغزی و غربالگری دیابت و فشار خون انجام می شود و همکاران از نظر شاخص های عمومی سلامت مورد ارزیابی قرار می گیرند.

دکتر«فریدون جهانگیر» از رئیس و کارشناسان مرکز بهداشت آباده که همکاری همه جانبه  در اجرای این پویش را داشتند تشکر کرد و افزود: با توجه به اینکه نیروی انسانی به عنوان سرمایه های ارزشمند هر دستگاه اجرایی محسوب می شود بنابراین بررسی سلامت آنان موجب ارائه خدمات مطلوب شده و اجرای اینگونه پویش ها باعث شناسایی به موقع بیماری ها نیز می شود.

اجرای پویش همکار سالم در دانشکده پرستاری آباده                                                 اجرای پویش همکار سالم در دانشکده پرستاری آباده                         

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 142515
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید