1399/04/17
الزامی شدن استفاده از ماسک در دانشکده
رئیس دانشکده پرستاری: استفاده از ماسک برای تمام کارکنان دانشکده در زمان حضور در محل کار الزامی است.
علیرضا توکل گفت: با توجه به توصیه های مکرر ستاد ملی مبارزه با کرونا به نقش مهم استفاده از ماسک در پیشگیری از شیوع کرونا، استفاده از ماسک برای کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان در زمان حضور در دانشکده الزامی است.
وی افزود: پیرو مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و ابلاغ ریاست محترم دانشگاه و فرمانداری شهرستان و اهمیت این امر در صورت عدم استفاده از ماسک برابر مقررات با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
مدیر بحران دانشکده تأکید کرد: از تمامی همکاران عزیز انتظار دارم به رسالت اجتماعی خود عمل نموده و دیگران را به استفاده از ماسک تشویق نمایند.