1399/09/10
رشته بررسی و نقد کتاب بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت(ع)برندگان خود را شناخت

بر اساس اعلام دبیرخانه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت(ع)، برندگان بخش پژوهشی در رشته بررسی و نقد کتاب اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده، بر اساس اعلام دبیرخانه بیست و پنجمین جشنواره قران و عترت(ع)برندگان بخش پژوهشی رشته بررسی و نقد کتاب به شرح زیر است.

در گروه اساتید:

زهرا سادات میر مقتدایی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، فتانه قدیریان بهارانچی از دانشگاه علوم پزشکی خمین، میترا کولیوند از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، نجمه نامدار از دانشگاه علوم پزشکی فسا

گفتنی است در رشته گروه مذکور یک نفر حائز رتبه شده و سایر برگزیدگان شایسته تقدیرند.

در گروه کارکنان:

زهراسادات اسلامی از دانشگاه علوم پزشکی قم، سید ابراهیم هاشم وزیری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صدیقه مقدم فراز دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مریم کامکاری از دانشگاه علوم پزشکی شیراز

لازم به ذکر است این رشته گروه فاقد نفر برتر و تمامی همکاران شایسته تقدیرند

در گروه دانشجویان:

زهرا چراغی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، فریبا پناهیان از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فریبا عباسی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز