1399/09/07
پیام تسلیت معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه به مناسبت شهادت شهیدمحسن فخری زاده

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س)آباده، در پی شهادت شهید محسن فخری زاده، پیام تسلیتی صادر کرد. متن این پیام تسلیت به شرح زیر تقدیم می گردد:

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده،

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

بار دیگر چهرۀ پلید و سرشار از کینه و خباثت رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی نسبت به ملت شریف و سرافراز ایران آشکارشد.

ملت قهرمان ایران در طول سالهای گذشته ثابت کرده‌اند اینگونه تحرکات ناجوانمردانه و اقدامات تروریستی هیچ گونه خللی در اراده راسخ و ایستادگی آنان وارد نخواهد ساخت و همچون همیشه سربلند و سلحشور دست از اهداف و آرمانهای استکبارستیز و ضدیت با رژیم‌ آدم‌کش صهیونیستی برنخواهند داشت و پاسخ قاطع و کوبنده خود را در زمان مناسب خواهند داد.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت به جامعه ایران اسلامی و جامعه علمی و پژوهشی ونیروهای دفاعی کشور و خانواده بزرگ آن شهید والامقام، برای این شهید بزرگوار اجری عظیم در درگاه الهی و همنشینی با اولیا و اوصیا و صبری جمیل برای خانواده ایشان خواستارم .