1399/09/04
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های مرحله کشوری بخش معارفی جشنواره قرآنی هدهد

زمان برگزاری آزمون‌های برخط مرحله کشوری بخش معارفی بیست‌وپنجمین جشنواره قرآنی هدهد وزارت بهداشت اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا(س) آباده، مرحله کشوری آزمون بخش معارفی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد یادوآره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که پیش از این قرار بود روز یکشنبه 25 آبان ماه 99 راس ساعت 12:30 دقیقه به صورت برخط در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شود به دلیل نقص فنی در سامانه آزمون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به تعویق افتاد.

بخش معارفی جشنواره قرآنی هدهد به عنوان پرطرفدارترین بخش این جشنواره، شامل 10 رشته بوده که آزمون مرحله کشوری آن به صورت برخط در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.در آزمون مرحله کشوری بخش معارفی جشنواره قرانی هدهد، یک هزار و 494 نفر با هم به رقابت خواهند پرداخت که از این تعداد 440 نفر دانشجو، 319 نفر استاد و 735 نفر کارمند هستند.

برگزیدگان در این مرحله از جشنواره در هر رشته، سه نفر خواهند بود که شرکت کنندگان باید حداقل 80 درصد نمره آزمون را جهت  قبولی در آزمون کسب کنند.

بر این اساس و جدول زمان بندی جدید، زمان تمامی آزمونها 25 دقیقه خواهد بود.