1399/09/02
ثبت نام سومین فراخوان درس ” آشنایی با طب ایرانی و مکمل”
با توجه به ارائه و الزام اخذ درس آشنایی با مبانی طب ایرانی، کلیه دانشجویان مقطع دکترای عمومی دندانپزشکی، پزشکی و داروسازی و مقطع کارشناسی پیوسته مامایی، پرستاری، فیزیوتراپی و علوم تغذیه در حال تحصیل فعلی صرفنظر از سال ورود که تا پایان سال 1399 فارغ التحصیل نمی گردند (از فروردین 1400 به بعد دروس نظری یا عملی یا کارآموزی یا کارورزی نگذرانده دارند یا از پایان نامه خود دفاع ننمایند ملزم به اخذ و گذراندن درس فوق می باشند. لذا دانشجویان برای اخذ معرفی نامه جهت ثبت نام در سایت دانشگاه مجازی تا تاریخ 10 / 09 / 1399 به سامانه سبا-قسمت درخواست ها-درخواست میهمانی به را تکمیل و در قسمت دروس انتخابی درس فوق با کد( 100002) را انتخاب نمایند. پس از تایید درخواست ها توسط دانشکده و مدیریت امور آموزشی دانشگاه دانشجویان می توانند از طریق کارتابل نامه-متن نامه را دریافت نمایند و در سایت دانشگاه مجازی بارگذاری نمایند. لازم به ذکر است درس مذکور خارج از سقف 20 واحد هر نیمسال توسط مدیریت امور آموزشی دانشگاه در دروس اخذ شده نیمسال ثبت خواهد گردید. یادآوری می گردد برای دانشجویان مشمول اخذ درس در صورت عدم اخذ آن در نوبت ارائه فعلی، این دانشجویان تا اخذ و گذراندن درس در نوبت ارائه بعدی توسط دانشگاه مجازی (که تاکنون زمان و نحوه ارائه آن مشخص نگردیده است) امکان فراغت از تحصیل را نخواهند داشت.

.