1399/08/27
زمان جدید ثبت نام «نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر» وزارت بهداشت اعلام شد

بر اساس اطلاعیه اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، زمان جدید ثبت نام «نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر» ورودی سال 99، در روزهای 8 تا 12 آذر ماه 99 تعیین شد.

اداره کل امور شاهد و ایثارگر با صدور اطلاعیه‌ای، از تعویق زمان ثبت نام برای نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد. در این اطلاعیه، موارد زیر برای اطلاع دانشجویان شاهد و ایثارگر قبولی آزمون سراسری سال 99 رشته‌های گروه علوم پزشکی متقاضی انتقال، ذکر شده است:

1- تاریخ ثبت نام در سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: از 8 آذر ماه الی 12 آذر ماه 1399 است.

2- دانشجویان متقاضی ثبت نام لازم است حتماً ابتدا در دانشگاه مبدأ، ثبت نام کرده و پس از دریافت شماره دانشجویی به سامانه نقل و انتقال مراجعه کنند.

3- از آنجایی که بررسی درخواست‌های متقاضیان فرایندی زمانبر است، لازم است دانشجویان عزیز تا اعلام قطعی نتایج بررسیها، بر اساس مقررات دانشگاه مبدأ خود، به تحصیل خود (مجازی یا حضوری) مشغول باشند.

4- نتایج موافقت و یا عدم موافقت با درخواست انتقال دانشجو، از طریق پیامک به دانشجو و از طریق سامانه مربوطه به دانشگاه های مبدا و مقصد اطلاع رسانی می‌شود.

5- در هیچکدام از مراحل نقل و انتقال دانشجویان، نه تنها نیاز به مراجعه حضوری به ستاد مرکزی وزارتخانه و دانشگاه وجود ندارد، بلکه توصیه می شود با توجه به شرایط خاص کشور و شیوع بیماری کووید 19، صرفاً از طریق پیامک و سامانه منتظر اعلان نتیجه بمانند.

6- ضمناً «سامانه ارتباط نزدیک» اداره کل امور شاهد و ایثارگر پاسخگوی شما عزیزان شاهد و ایثارگر خواهد بود.

7- دسترسی به «سامانه نقل و انتقال» از طریق آدرس https://shahedtransmission.behdasht.gov.ir/ امکان پذیر است و متقاضیان صرفاً در زمان تعیین شده (12-8 آذر ماه) میتوانند به این سامانه وارد شوند: