اهدا چندین جلد کتاب به کتابخانه
درتاریخ 10/3/99 چندین جلد کتاب توسط خیر گرانقدر آقای دکتر محمدرضا نعمت اللهی به کتابخانه دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) شهرستان آباده اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) دکتر محمد رضا نعمت اللهی فوق تخصص رادیولوژی در جهت تشویق وترغیب دانشجویان این دانشکده به مطالعه وکتابخوانی چندین جلد کتاب به کتابخانه دانشکده پرستاری حضرت زهرا (س) اهدا نمود .

قابل ذکر است این کتابها با موضوعات درسی وآموزشی پزشکی وموضوعات فرهنگی ، مذهبی واجتماعی می باشد .

تاریخ:
1399/03/12